Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig’de 20182019 sezonu heyecanı başlıyor. Transfermarkt’ın verilerine göre yeni sezonda Yeni Malatyaspor, 20,45 milyon Euro’luk kadro değeriyle 11. sırada bulunuyor.

        Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor, geçen sezon ligi 43 puanla 10. sırada tamamlamıştı. Geçen sezon büyük bütçeli takımları geride bırakan sarıkırmızılılar, bu sezon 20,45 milyon Euro’luk kadro değeriyle Süper Lig’de 11. sırada bulunuyor.

        En değerli oyuncu Guilherme

        Transfermarkt’ın değerlendirmesinde Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor’da en değerli oyuncular arasında kiralık olarak forma giyecek olan Brezilyalı Guilherme Costa Marques yer alıyor. Guilherme’nin piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterildi.

        Yeni Malatyaspor’da piyasa değeri en yüksek oyuncular şöyle: “Guilherme Costa Marques 4 milyon Euro, Khalid Boutaib 2 milyon Euro, Mitchell Donald 2 milyon Euro, Okechukwu Godson Azubuike 1,5 milyon Euro, Adem Büyük 1,5 milyon Euro, Danijel Aleksic 1 milyon Euro, Nacer Barazite 1 milyon Euro, İssam Chebake 900 bin Euro, Arturo Mina 900 bin Euro ve Sadık Çiftpınar 900 bin Euro.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa