Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün Başkanlığında yapılan meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

        Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, "MASKİ Genel Müdürlüğünün Pütürge’de İçme Suyu çalışmaları sırasında iş kazası sonrası hayatını kaybeden İsmail Gökçe’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi. Gündem içerisinde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyonlara havale edildi. MOTAŞ’nin 5 milyon sermaye artırımı ile MESTON Kent Dizayn Çevre İnş. Ltd. Şti.’ye kredi kullanma yetkisi verilmesi ile ilgili gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

        2. Birleşim 13 Ağustos’ta

        Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının 2. Birleşimini 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa