Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’daki turizm işletme belgeli tesislerde çalışan personellere yönelik işbaşı eğitim kursu gerçekleştiriliyor.

        Malatya’daki turizm sektöründe hizmet veren konaklama ile yemeiçme işletmelerinde çalışan personellerin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirerek, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla ‘İşbaşı eğitim kursları’ düzenleniyor. Ön büro, yiyecekiçecek servisi, kat hizmetleri, yiyecek üretiminin yanı sıra, yöneticileri eğitici olarak yetiştirme kursu ve kişisel gelişim eğitimin verildiği kursla ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman, açıklamalarda bulundu.

        Şişman, Malatya’daki turizm işletme belgeli oteller ile turizm işletme belgeli lokantaların talepleri doğrultusunda Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü usta öğreticileri tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verileceğini söyledi.

        İl Müdürü Şişmen, 714 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kurslara otel yöneticisi, ön büro hizmetleri, kat hizmetleri, yiyecekiçecek servis hizmetleri, yiyecek üretimi hizmetleri branşlarında olmak üzere toplam 98 kursiyerin katıldığını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa