Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor’un Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık maçında sergilediği futbolla adından söz ettiren 19 yaşındaki genç futbolcu İsmail Baran Karakoç, 2. Lig takımlarından Bayrampaşaspor’a kiralandı.

        Bu sezon altyapıdan alınarak profesyonel yapılan İsmail Baran Karakoç, tecrübe kazanması için kiralık olarak Bayrampaşa’ya gönderildi. Hazırlık kampındaki çalışkanlığıyla kısa sürede Erol Bulut’un vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran İsmail, sarıkırmızılı taraftarlar önünde oynanan Gazişehir Gaziantep ile oynanan hazırlık maçındaki performansıyla büyük alkış almıştı. Teknik Direktör Erol Bulut’un genç İsmail’in tecrübe kazanması için bu sezon kiralanması yönünde rapor sunduğu belirtildi.

        Bulut’un gelecek vaat eden genç futbolcunun sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralanmasının futbolcunun gelişimi adına daha doğru olacağını yönetime iletmesinin ardından bu kararın alındığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa