Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor, altyapısında yetiştirdiği genç yetenekleri birer ikişer profesyonel yapıyor.

        Sarıkırmızılı kulüp altyapıdan yetiştirdiği futbolcularının sayısını her geçen sezon arttırırken, son olarak Emirhan Kayalar, Emre Akcebe ve Bilal Barman ile profesyonel söyleşme yapıldı.

        Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan imza töreniyle profesyonel mukaveleye imza atan genç yetenekler hayatlarındaki en mutlu anlardan birini yaşadılar.

        Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun ve Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir’in hazır bulunduğu törende, genç yetenekler attıkları imzayla profesyonelliğe geçiş yaptılar.

        Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir Yeni Malatyaspor altyapısı olarak en verimli dönemi yaşadıklarını söyledi.

        Genç oyuncular adına çok mutlu olduğunu kaydeden Doğandemir, “Yeni Malatyaspor altyapısında yetiştirdiği genç yeteneklerle birer ikişer profesyonel sözleşme yapıyor. Son yıllarda altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcu sayısı her geçen sezon artıyor. Bugünde Emirhan Kayalar, Emre Akcebe ve Bilal Barman ile profesyonel söyleşme yaptık. Gözlerinden de anlaşılacağı üzere genç yeteneklerimiz hayatlarındaki en mutlu anlardan birini yaşıyorlar” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa