Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor iç transferde 4 futbolcusuyla sözleşme uzattı. Transferde hareketli günler geçiren Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib, Issam Chebake, Rahman Buğra Çağıran ve Eren Tozlu’nun sözleşmelerini uzattı.

        Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, geçen sezon yüksek performans aldığı Faslı futbolcuları Khalid Boutaib ve Issam Chebake’nin sözleşme sürelerini uzatarak, Boutaib ile 2+1, Chebake’le ise 3 yıl daha yola devam etme kararı aldı. Sarıkırmızılı kulüp ayrıca Eren Tozlu ve Rahman Buğra Çağıran’ın da sözleşmelerini uzatarak, Eren ile 2+1, Rahman Buğra’yla ise 3 yıllık yeni sözleşme yaptı.

        Kulüp Başkanı Adil Gevrek imza töreninde yaptığı konuşmada atılan imzaların Yeni Malatyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Gevrek, dış transferin yanında iç transferde de önemli imzalar attırdıklarını kaydederek, “Yeni Malatyaspor olarak geleceğimizi planlayarak attığımız adımları transferde de sürdürüyoruz. Bu kapsamda takımımızın önemli isimleri Khalid Boutaib, Issam Chebake, Rahman Buğra Çağıran ve Eren Tozlu’nun sözleşmelerini uzattık. Ben bu isimlerin daha uzun yıllar Yeni Malatyaspor camiasına hizmet edeceğini düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa