Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli fakültelerde görevlendirmek üzere 16 öğretim üyesi alımı yapacak.

        İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan duyuruda Üniversitenin web sayfasında yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin saplanması koşuluyla öğretim üyeleri alınacağı belirtildi. 3 Ağustos 2018 tarihi itibariyle başvuruların başladığı da belirtilerek son başvuru tarihi olan 17 Ağustos 2018 tarihine kadar İnönü Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasında yer alan dokümanlar kısmından Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formunun eksiksiz olarak doldurulması istendi.

        Profesör, doçent, doktor öğretim üyesi olarak alınacak öğretim üyelerinin sadece bir anabilim dalına müracaat edebilecekleri belirtilirken Tıp Fakültesi kadrolarına başvuracak adayların ise ders verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şartının arandığı ifade edildi.

        Başvuru yapacak adayların İnönü Üniversitesi resmi internet sitesinden konuyla ilgili detaylı bilgi alabilecekleri de belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa