Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "Terör örgütlerinin tamamının ortadan kaldırılması için birlik ve beraberlik gerekiyor. Bunlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Allah nasip ederse bir tek terörist kalmayana kadar bunlarla mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

        Milletvekili Kahtalı, Malatya'daki temasları kapsamında Akçadağ İlçesi ile Aydınlar, Gölpınar, Ören, Bölüklü, Bahri, Şeyhler ve Aksaray Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Kahtalı, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Seçimden sonra almış olduğumuz vekaletin gereğini yerine getirme adına hemşehrilerimizle bir arada olalım dedik. 24 Haziran'da Malatya'mız Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük bir destek vererek, yeniden Türkiye'de birinci parti konumuna getirdi. Bunun yanında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye adlandırdığımız devlet başkanı olarak cumhurbaşkanımızı seçmiş olduk. Akçadağ'ın bunda büyük desteği var. Akçadağ her zaman duruşuyla, net tavrıyla cumhurbaşkanımıza, partimize ve bizlere büyük destekler verdi. Bundan sonrada genel ve yerel hizmetlerde yapabileceğimiz ne varsa sizlerle birlikte olacağız. Ülkemizi kalkındırmak, huzur ve refah içerisinde yaşatmak için birlikte el ele vereceğiz. Ülkemizi daha ilerilere taşıyacağız"dedi.

        Kahtalı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde üs bölgesinde görev yapan eşi Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’yı ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda PKK’lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya ve 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'nın şehit olmasına ilişkin, "Bu terör örgütlerinin tamamının ortadan kaldırılması için birlik ve beraberlik gerekiyor. Bunlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Allah nasip ederse bir tek terörist kalmayana kadar bunlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. Onlar oyun kurmaya devam edecekler, bizlerde halkımızla el ele verip bunların üstesinden geleceğiz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa