Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son zamanlarda hayvanlara yapılan işkenceler hafızalardaki yerini korurken, Malatya’nın Darende ilçesinde kafası pet şişeye giren yavru köpeğe yardım eden baba oğlun çabası takdir topladı.

        Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi Gökderen mezrasında bahçede çalışan İsmail Özdemir ile çocukları, uğultu üzerine baktıkları çalılıklarda kafası pet şişeye sıkışmış bir yavru köpekle karşılaştı. Su içmek istediği sırada kafasını şişeye sıkıştırdığı tahmin edilen köpeği kurtarmak için harekete geçen İsmail Özdemir ve oğlu, uzun süre şişeyi çıkarmak için mücadele etti. Makas ve pense yardımı ile pet şişeyi kesmeye çalışan Özdemir, köpeğe zarar gelmemesi için dikkatlice çalıştı. Kurtarma çalışmasını bahçede bulunan bir vatandaş cep telefonuna saniye saniye kaydetti. Uzun uğraşlar sonucu yavru köpek yeniden özgürlüğüne kavuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa