Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için 28 Temmuz Cumartesi günü Malatya’da toplanacak.

        Transferde dikkat çeken isimleri kadrosuna katan mavibeyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına Malatya’da başlayacak. 28 Temmuz’da kendi tesislerinde toplanarak hazırlıklarının startını verecek olan Malatya temsilcisi, kamp hazırlıklarını ise Erzurum’da gerçekleştirecek.

        Transferde son olarak Kırgız oyuncu Kaiumzhan’ı kadrosuna katan BAL ekibinin bir diğer talip olduğu yabancı oyuncu Meye ise TFF’nin hayata geçirmeye hazırlandığı ‘BAL takımları tek yabancı oyuncuyla mücadele edecek’ maddesine takıldı.

        Bu kural nedeniyle şimdilik Meye transferini rafa kaldıran Yeşilyurt, yerli transferinde ise rotayı 3.lig pazarına çevirdi. 3.ligden BAL’a dönme kararı alan oyuncuları kıskacına alan Malatya ekibi, biri forvet olmak üzere 4 transfer daha yapmayı planlıyor.

        Bu arada Malatya ekibinde yeni sezon kamp programı netleşti.

        Mavibeyazlılar yeni sezon hazırlıkları için 28 Temmuz Cumartesi günü Malatya’da toplanacak.

        BAL ekibi yeni sezon hazırlıklarının startını Malatya’da verdikten sonra, kamp hazırlıkları için Erzurum Palandöken’e gidecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa