Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 12.hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin bitimine 2 hafta kala playoff grubuna ismini yazdıran üçüncü takımın belli olduğu 6 karşılaşmada 44 gol atıldı.

        Gruplarında liderliklerini sürdüren iki takım Malatya İdmanyurdu ile Çöşnükspor ve ikinciliğini garantileyen Yeni Balabanspor playoff grubuna katılmaya hak kazandı. Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde bitime 2 hafta kala PlayOff grubunda mücadele edecek takımlar ise belli olmaya başladı. A grubunda namağlup liderliğini sürdüren Malatya İdmanyurdu daha önce playoffa yazdıran ilk ekip olmuştu. Bu hafta oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlarla Çöşnük Gençlikspor ve Yeni Balabanspor’da şampiyonluk için adını playoff grubuna yazdıran ekipler oldu.

        Ligin 12.haftasında alınan sonuçlar şöyle:

        "A Grubu Malatya İdmanyurdu 50 Arapgirspor, Erkenek Hürriyet 19 Yeni Balabanspor, Şire Pazarıspor 45 Sancaktarspor, Yazıhan Belediyespor 54 Çatyol Belediyespor B Grubu Malatya Galataspor 13 Ören Gençlikspor, Hekimhanspor 61 Tandoğanspor, Doğanyol Belediyespor 30 Malatya Fenerspor (hükmen), Çöşnük Gençlikspor 30 Polat Belediyespor (hükmen)."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa