Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'da belediye otobüs şoförüne bir kişinin döner bıçağıyla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

        İddiaya göre, Önder Boyun idaresindeki 44 AL 794 plakalı Malatya Büyükşehir Belediyesine ait otobüs, seyir halindeyken Y.Ş tarafından yumruklandı.

        Otobüs şoförü, yolcu zannederek durduğu otobüsün kapısını açtığı sırada Y.Ş "ayağımı ezdin" diyerek şoförle tartışmaya başladı.

        Tatışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.Ş, belinden çıkardığı döner bıçağıyla Boyun'u kolundan hafif yaralayarak kaçtı.

        Boyun'un ihbarı üzerine Y.Ş. polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Y.Ş. otobüs şoförünün şikayetçi olmaması üzerine ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        - Bıçaklı saldırı kameraya yansıdı

        Bu arada, otobüsteki kavga anı aracın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Görüntülerde, otobüs şoförünün "sen niye arabaya yumruk atıyorsun" diye sorduğu şüpheli Y.Ş, "ayağımı ezdin" diyerek tepki gösteriyor.

        Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Ş. belinden çıkardığı döner bıçağıyla şoförün üzerine yürüyerek hakaret ediyor ve bir eliyle de boynunu sıkıyor.

        Bu arada şoför de kolundan hafif şekilde yaralanıyor. Başka bir kişinin araya girmesiyle şüpheli Y.Ş. otobüsten inerek kaçıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa