Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 yeni bölüm fragmanı ve özeti! Lale ve Onur ayrılıyor mu?

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309, yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Yeni bölümde Lale ve Onur ayrılıyor mu? İşte No: 309 yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        NO: 309 YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Pelinsu’nun hazırladığı videoda, Onur’un kendisiyle miras için evlendiğini öğrenen Lale, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Onur’un açıklamalarını bile dinlemek istemeyen Lale, Emir’i alıp annesinin evine geri döner...

        Betül ve Erol ilk defa amaçlarına ulaşmışlardır. Bu durumdan dolayı İsmet te Onur’a çok sinirlenir ve Onur’un şirketteki yetkilerini kısıtlar. Ne şirket ne para Onur’un umurunda değildir, tek isteği Lale’yi eve geri döndürmektir.

        REKLAM

        Peki Onur bu isteğine ulaşabilecek midir?

        40. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Betül’ün planı gene ters teper. Lale, İstanbul’da bir okula atanır, sonunda hayallerine kavuşmuştur. Ailede bu olay büyük bir mutlulukla karşılanırken, herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir.

        Kurtuluş ve Samet Songül’e dükkan konusunda yardım etmeye çalışırlarken, başlarını belaya sokarlar. Tüm aile onları kurtarmak için seferber olur.

        NO: 309 39. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Pelinsu’nun tehdit etmesi üzerine bir seçim yapmak zorunda kalan Onur, Lale’yi hiçbir şekilde kaybetmeyi göze alamaz ve ailesinden yardım ister. Yıldız bunun üzerine Pelinsu’yla konuşur ve ona susması için para teklif eder.

        Bu arada Kurtuluş, Nilüfer ve Nergis, Songül’e çiçekçiyi satması için baskı yaparken Onur satın almak isteyen kişilerin tekin olmadığını söyler. Ama uyarmakta geç kalmıştır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa