Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. son bölüm fragmanı ve özeti

        Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Ali'nin hikayesini anlatan Bu Şehir Arkandan Gelecek, 13. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölüm fragmanı ve özeti...

        BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Derin'in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez.

        Yiğit, Seyit'i nakil sırasında kaçırarak Tekin'e karşı eline koz geçirdiğini düşünür. Amacı Derin'e ve şirketin çoğunluk hissesine sahip olmaktır.

        Ancak Tekin kolay lokma değildir. Yiğit hiç ummadığı bir anda dehşet verici bir sürprizle karşılaşacaktır. Tekin, Seyit'ten hesap sormaya gittiğinde, hayatını alt üst edecek bir gerçeği öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali'ye kancayı takar. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce'yle gerilir. Kızın Ali'ye karşı tavırlarından hoşlanmaz.

        Şahin de Ali'nin onlarla çalışmasına kesinlikle karşıdır.Maddi sıkıntılar, çocuğunun geleceğiyle ilgili kaygılar ve Derin'in, Yiğit'e olan borcu Ali'nin kafasını karıştırır. Gülce'nin teklifi yüzünden babasıyla karşı karşıya gelir.

        Şahin'in Aydemirlerle olan derdi ise geçmişe dayanmaktadır. Ali'ye ya ben, ya onlar diye rest çeken Şahin'i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır.

        Aslı hastanede gözünü açtığında Ali'nin, Derin'i bırakıp kendisine koştuğunu öğrenir ve umutlanır. Tekin ise kızını Ali'ye emanet ederek büyük bir hata yaptığını düşünür ve yeniden Derin'i, Ali'den uzaklaştırmaya karar verir. Polis, Seyit'i yakalar, o konuştuğu takdirde başta Tekin olmak üzere birçok kişinin başı derde girecektir.

        Seyit, hapiste can güvenliği için tedbirini çoktan almıştır. Şahin, Ali ve Derin'in de cesaretlendirmesiyle Nesrin'e karşı büyük bir adım atmaya karar verir. Ancak sonuç umduğu gibi olmayacaktır. Bora'nın şüpheli davranışları Rauf'un dikkatinden kaçmaz. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

        Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden olur.

        11. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Ali, Tekin'i yaraladığı şüphesiyle gözaltına alınır. Seyit ise Tekin'in işini bitiremediği için daha da hırslanmıştır. Artık amacı Tekin'in canını almak değil, en yakınına zarar vermektir. Yeni hedefi Derin'dir. Kızının hayatı için endişelenen Tekin'in etrafında güvenebileceği tek kişi vardır; ezeli düşmanı Ali.

        Derin'i ona emanet eder, tehlikeyi söyler ve ondan kızını asla yalnız bırakmamasını ister. Ali'yle arası hala bozuk olan Derin için bu o kadar da kolay olmayacaktır.

        Seyit tehlikesinden bihaber olan Derin, Ali'nin, riskli hamileliği yüzünden sürekli yanında olmaya çalıştığını düşünür. Ona çocuğuna babalık yapmasının tek koşulu olduğunu söyler. Aslı'yı hayatından tamamen çıkaracaktır. Ali bunu kabul eder. Ancak bu Aslı'nın dünyasını başına yıkacaktır.

        Derin'i korumak için mahallede saklanabilecekleri bir yer arayan Ali, Cengiz'in yardımıyla bir ev bulur. Ancak Seyit, Bora sayesinde bu evin yerini de öğrenir. Tam bu sırada Aslı'dan gelen bir telefon Ali'yi çok zor durumda bırakır. Ya Aslı'ya gidecek, ya Derin'le kalacaktır. Her iki tercihin de bedeli ağır olacaktır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa