Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 11. son bölümünde neler yaşanacak? Sarp ve Mert’in yolu kesişiyor

        SHOW TV'ni fenomen dizisi "İçerde", 11. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Hem Yusuf Müdür’ün hem de Celal’in Alyanak’ın peşine düşecekleri ‘İçerde’ye, Coşkun’un yeniden ortaya çıkması sonrası Sarp ve Mert’in yollarının hiç ummadıkları bir yerde kesişmesi damga vuracak. İşte İçerde 11. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        İÇERDE 11. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi “İçerde”, sürprizlerle örülü, sürükleyici bir bölümle daha karşımızda. Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi, Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi hem de Celal’in adamları Alyanak’ın peşindedir.

        Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp’la tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir...

        İÇERDE 10. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp, kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır.

        Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur.

        Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa