Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 son bölümünde neler yaşandı? No: 309 8. bölüm fragmanı!

        Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı dizi "No: 309" 8. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar. İşte No: 309 8. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        NO: 309 YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANADI?

        Takipçileriyle 8'inci randevusuna çıkacak olan No: 309'da olaylar şöyle gelişecek: Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale, Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

        #videooynat#Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa