Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Hülya Avşar, Hülya Avşar ve Tarkan

        Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın Tarkan'a olan öfkesi dinmek bilmiyor. 2011 yılında Megastar için "Dangalak, eşek herif" gibi sözler sarf eden Avşar Kızı; önceki gün de ünlü sanatçı için sert konuştu.

        Belgrad Ormanı'nda gazetecilere ayaküstü röportaj veren Hülya Avşar; şunları söyledi:

        "Kendisiyle 2 gün önce bir mekanda yan yana geldim ama onu görmezlikten geldim. Benim saygısızlığa tahammülüm yok. Eğer aynı saygısızlığı Zehra da yapsa onu da affetmezdim. Ona olan sinirim geçmedi; Tarkan'ı hala dövebilirim."

        Hülya Avşar, twitter yasağı için de şöyle konuştu: "Bana kızarlar mı bilmem ama ben giriyorum. Sayın Başbakan'a hak verdiğim yerler var bu konuda. Twitter'ı kullanmasını bilmeyenler var ama tamamen destekler nitelikte de değilim. İlk kapatıldığında 'Oh be 1 ay rahat edeceğiz' bile dedim. Çünkü orada kötü yönde açıklamalar yapılabiliyor hakkımızda. Ama ben twitter aracılığıyla 70'e yakın üniversite öğrencisine ulaşıp onlara burs verdim."

        TARKAN'LA AVŞAR KIZI ARASINDA NE OLMUŞTU?

        Megastar ve Avşar kızının arası 2011 yılnda KralTV müzik ödülleri gecesine Tarkan'ın ödülünü almaya gelmemesiyle başlamıştı. Megastara ödülünü vermek için sahneye çıkan Avşar, Tarkan'ın geceye gelmediğini öğrenince şok olmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa