Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Nilüfer 11 yıl aradan sonra Bodrum'da konser verdi

        Ünlü sanatçı Nilüfer, Suruç'taki terör saldırısı nedeniyle 25 Temmuz'dan, 19 Ağustos'a ertelediği 'Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da' konserinde hayranları ile buluştu.

        Nilüfer, 11 yıl aradan sonra Bodrum'da sahne almaktan mutlu olduğunu belirtti.

        Nilüfer, 11 yıl aradan sonra 'Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da' konserleri kapsamında Bodrum'da sahne aldı. Beyaz bir elbise giyen Nilüfer, konserine başlamadan önce izleyenleri selamladı. Sanatçı konserine 'Son arzum' şarkısı ile başladı, şarkıya hayranları da eşlik etti.

        2 bin kişinin izlediği konserde Nilüfer, "Sıcak bir Bodrum gecesinde, bu sahnede tam 11 yıl sonra, sizlerle buluşmak çok güzel. Müziğin bitmesini istemediğimiz, şarkıların devam etmesini ve söylenmesini istediğimiz bugünlerde, her gün her ne kadar canımız yansa da, içimizi parçalayan üzen birçok haber alsak da, hayatın devam ettiğini, şarkıların devam ettiğini, müziğin devam etmesi gerektiğini söylüyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz" dedi.

        Nilüfer, duygusal bir şarkıyla açtığı konserini, yaptığı duygusal konuşmanın ardından yine duygusal şarkılarla sürdürdü. Nilüfer, 'Ta uzak yollardan', 'Seni beklerim öptüğün yerde', 'Söyle buldun mu?' şarkısı ile devam etti.

        Nilüfer birçok şarkısını hayranları ile birlikte söyledi, 2 saat sahnede kalarak, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        DHA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa