Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Yeni okul sezonunda çocuklar çok şık

        Artık onlarda büyükler gibi modaya ayak uydurmak ve zamanlarının çoğunu geçirdikleri okulda daha şık görünmek istiyorlar.

        HT MAGAZİN / Esra ÇORUH

        Okul üniformalarını tamamlamak için birbirinden renkli aksesuvarlar, okul çantaları ve ayakkabılar çocukların okul şıklığını garantiliyor. İşte küçük bey ve bayanların kış sezonunda okul üniformalarını tamamlayabilecekleri vazgeçilmez parçalar:

        ÇANTALAR

        Çocukların severek aldığı okul ürünlerinden biri de sırt çantalarıdır. Okul üniformasını tamamlayan aksesuvarlarından olan sırt çantaları, rengârenk ve desenli modellerle üniformalara ayrı bir hava katıyor.

        PALTOLAR

        Yeni sezonda büyüklerde olduğu gibi çocuklarda da şık paltolar göze çarpıyor. Hem erkek hem de kız çocuklarda hiç şüphesiz sezonun vazgeçilmezi paltolar olacak. Okul üniformaları, birbirinden şık ve kalın paltolarla tamamlanacak. Çocuğunuzun boyuna ve yaşına uygun modelleri seçerek, onu soğuk havalardan koruyun.

        KAZAKLAR

        Polo yaka, V yaka kazaklar ya da hırkalar, okul gömleklerinin üzerine giyilen klasik parçalardan. Çocuklar kazaklar ve hırkalarla hem kışın üşümeyecekler hem de fazlasıyla şık görünecekler.

        SNEAKER

        Erkek çocuklarının okul pantolonlarının altına giydikleri spor ayakkabılarının sneaker modelleri, yeni sezonda oldukça ön planda. Renkli sneaker’larla küçük beyler, pantolonlarını tamamlayabilirler.

        AYAKKABI VE BOTLAR

        Erkekler renkli sneaker’larla okul üniformalarına ayrı bir hava katarken kızlar şık ayakkabılar, rengârenk, çiçek desenli yağmur botları, süet ve deri çizmelerle okul üniformalarını kombine edebilirler. Kızlar, birbirinden farklı bot ve çizme modelleriyle rahat bir yıl geçirebilirler.

        AKSESUVARLAR

        Sonbahar-kış sezonunda aksesuvar alternatifleri çok zengin. Çocuklar okul üniformalarını diledikleri aksesuvarlarla tamamlayabilirler. Bereler, kasketler, eldivenler, atkılar, saatler, kemerler ve çantalar sezonun göze çapan şık aksesuvarlarından.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa