Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gülben Ergen'den açıklama!

        İlk olarak Twitter'dan Gülben Ergen, "Magazin benim işimin en renkli parçası, kabulüm, yol arkadaşım ama namusumu tartışanı adalete teslim ederim. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim ben. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, bilmeden yargılamak, idam edebilmek en kolayı" şeklinde bir açıklama yaptı.

        ERGEN: "ÇALIŞAN BİR ANNEYİM, AYAKTAYIM, BANA HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

        Sonrasında görüntüleri yayınlayan ekibe yanıt veren Ergen şunları kaydetti:

        Kiminle mesajlaştığımın hesabını vereceğimi düşünmezdim doğrusu… Ben kendimi bir şekilde sizin aracılığınızla hesap vermiş gibi hissederim. Bu bir şarkı sözü desem, Deniz Seki yazdı desem, yeni bir hayatım Deniz Seki olsa buna güler misiniz? Bir arkadaşımla konuşuyordum diyebilirdim. Mustafa Erdoğan’la mesajlaşıyordum diyebilirdim. Ama bunların hiçbirini tek tek açıklamak zorunda değilim… Boşanma davası açtım, onunla ilgileniyorum. 8 aydır tek başıma yaşıyorum. Ayaktayım. Yaşadığım hiçbir sorunu mesleğime ya da size hissettirmeden yaşamaya çalışıyorum. Ben bir anneyim. Çalışıyorum, emekçiyim. Çalışan bir anneyim. Dün gece çıkmış bu haberler, ben mesajlaşırken çekilmiş. Ama unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz. Şimdi de gülerim, sonra da gülerim… Bu 22 senedir böyle oldu. Hadi bakalım Allahaısmarladık!..”

        DENİZ SEKİ'DEN AÇIKLAMA

        Ergen'in açıklamasında "Bu bir şarkı sözü desem, Deniz Seki yazdı desem, yeni bir hayatım Deniz Seki olsa buna güler misiniz?" demesi gözleri Seki'ye çevirdi.

        Seki Twitter'da "Evet Gülben ile mesajlaştım, evet şarkısını yazıyorum, Şahdamarım... Muhtesem olacak" açıklamasını yaptı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa