Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İmren'den kemerle darp iddiasına yalanlama

        Şarkıcı Cengiz İmren kendisinden istenen şarkıyı söylememesi üzerine sahneye viski şişesi fırlatan müşteriyi kemeriyle darp ettiği iddiasıyla ilgili olarak "Herhangi bir şekilde darp ve cebir uygulamadım" dedi

        Özden ATİK / AHT

        İmren ifadesinde suçlamayı kabul etmeyerek "Herhangi bir şekilde şikâyetçiye karşı darp ve cebir uygulamadım. O esnada ben sahnemi devam ettirdim. Buna ilişkin tanıklarım da mevcuttur. Fakat bugün tanıklarımı getirmedim çünkü şikâyetçi bana geldi. Abi ben şikâyetimden vazgeçtim, ben bir yanlışlık yaptım'dedi. Bu nedenle şikâyetinden vazgeçtiğini biliyorum. Kısa bir süre verilirse şikâyetçiyi başsavcılığımıza getireceğim. Gelmediği takdirde tanıklarımı getireceğim" dedi.

        İddiaya göre 27 Kasım 2010 günü Şahane isimli barda sahne alan şarkı Cengiz İmren, şikâyetçi Murat Yılmaz'ın istediği parçayı söylemedi. Bunun üzerine sahneye viski şişesi fırlatan Yılmaz, bodyguardlar tarafından dışarı çıkartıldı. Dışarıya çıkan İmren belindeki kemeri çıkartarak Yılmaz'a "O.çocuğu, şerefsiz, s. git buradan. Senin bana gücün yeter mi?" şeklinde hakaret ederek vurmaya başladı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa