Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 'Bitmeyen Şarkı'ya bitmeyen eleştiri

        Popstar yarışmasıyla şöhret olan Mehtap Avşar, 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde pavyon şarkıcısını canlandıran Korel'e sert eleştirilerde bulundu. Bugün'ün haberine göre, 15 yaşında pavyonda çalışmaya başlayan ve 16 yıl boyunca o tarz mekanlarda şarkı söyleyen Mehtap dizideki sahnelerin hiç de inandırıcı olmadığını belirtti. Dizi yüzünden genç kızların pavyonlara özendiğini anlatan Avşar şöyle konuştu:

        AĞZI BURNU KAN İÇİNDE

        Bergüzar Korel genç kızlara kötü örnek oluyor. Zengin adamlar. güzel kıyafetler, genç kızlara kolay yoldan para kazanılıyor izlenimi veriyorlar. Esasında hiç öyle değil. Yakından uzaktan alakası yok. Kadınların orada nasıl dayak yediğini, sabah beşlerde toplama kampındaki gibi koridor aralarında yarı çıplak alkolden bayılmış öyle yerlerde yattığını gördüm." "Gazino patronları tarafından ağzı burnu kırılan kaç kızı ellerinden aldım" diyen Mehtap sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada yavaş içiyor diye kızları dövüyorlar. Şişe fırlattıklardı da oldu, mermi yağdırdıkları da oldu. Birçok olayın içersinde kaldığım oldu. Her gün kelle koltukta geziyordum. Benim bir amacım vardı. Tıp fakültesinde okuyan kardeşimi okutmak istiyordum."

        KIZLARI SAKLIYORLAR

        Diziyi izlerken resmen delirdiğini belirten Mehtap, "Oradan gösterildiği gibi paralı bir hayat yok. Giyiniyorlar süsleniyorlar bir de zengin adam buluyorlar. Abartmasınlar öyle bir şey varsa gidip bugün çalışayım" dedi. Genç kızların asla bu tarz bir hayata özenmemesi gerektiğini anlatan şarkıcı, "Ankara'nın en ücra pavyonlarına gitsinler. Öyle bir lüks pavyon varsa bana göstersinler. Benim kimseden korkum yok. Ben bu hayattan kurtuldum kimsenin de bu hayata düşmesini istemiyorum. Yalan yanlış gösterip günah almasınlar" diye konuştu

        Pavyondan kurtulacağını hayal bile etmediğini açıklayan Avşar şunları söyledi: "Orada borcunu ödemeden kurtulamazsın. Köşe yazarları bile bu diziyi övüyor. Övünülecek neyi var. Pavyonlar 15 yaşında kaçak çalışan kızlarla dolu. Polis baskın yapacağı zaman pavyon içindeki mutfak arkalarına ya da gizli bölmelere kaçırıp saklıyorlar. Gidip onları çeksinler. 10 yıl önce Ankara pavyonunun en şöhretli solistleri şimdi tuvalet kapısında bekçilik yapıyor. Sonları çok acı oluyor." Pavyonda çalışırken intihar etmeyi bile düşündüğünü belirten Mehtap sözlerini şöyle sürdürdü: "Pavyonda çalışırken hep bunalımdaydım 'Allah’ım ne zaman beni bu hayattan kurtaracaksın' diye yalvarıyordum. Sabah ezanı okunduğunda ayakta duramayacak şekilde eve nasıl gireceğimi düşünüyordum. Pavyondan çıkıp bir benzincinin tuvaletine gidiyor, üzerimi değiştiriyordum. Komşular beni o halde görür diye utanıyordum. Bunalmıştım öldürmek istiyordum kendimi."

        TİLBE, BU HAYATTAN KURTULDU

        Yıldız Tilbe, Muazzez Ersoy, Belkıs Akkale, İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan ve Cenk Eren Ankara'da pavyonda çalışmış kendini kurtarmış isimlerdir. Bunlar çok nadir isimler. Bazıları da tuvalet bekçisi ya da intihar ederek ölüyor.

        İMAJI BİLE YANLIŞ

        Bergüzar Korel'in pavyon şarkıcısı imajını da yansıtmadığını belirten Mehtap,"Pavyon kadını dediğinizde insanların kafasında oluşmuş gerçek bir obje var. Sapsarı kaynak saçlar, orada o kalitede çok havalı kadın göremezsin. Korel'in pavyon kadınıyla alakası yok."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa