Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Ünlü isimler kolay hedef"

        HABERTURK MAGAZİN

        HT MASA ekibi, Burçin Terzioğlu’nun dizi setinde bulunduğu gündüz saatlerinde evinin soyulmasını masaya yatırdı

        ‘Hırsızlar muhtemelen set saatlerini biliyordu’

        HT Masa ekibi, bu hafta Beyaz Show’da konuklar arasında yaşanan gerilimi, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın düğün hazırlıklarını, Şahan Gökbakar’ın soyadı çıkışını, Burçin Terzioğlu’nun evinin soyulmasını, Hande Yener’in sosyal medyada olay olan listesini ve imam nikâhlı eşi Ümit Aslan’dan ayrılan Ceren Hindistan’ın Instagram’da ses getiren paylaşımlarını masaya yatırdı.

        Burçin Terzioğlu, setteyken hırsızlar evini soydu. Ünlüler neye dikkat etmeli?

        KADİR KAYMAKÇI: Hırsızlar umarım yakalanır! Bir arkadaşım evine hırsız girdikten sonra hemen taşınmıştı. Burçin Hanım ne düşünür bilmem. Maddi tarafı hallolur da içlerinde manevi değeri olanlar varsa işte o zor gelir. Geçmiş olsun.

        OBEN BUDAK: Sağlam bir alarm sistemi kurması şart. Caydırıcı önlem olarak büyük rahatlık. Bir sarsılma olur tabii de güzel bir dizisi, harika bir beraberliği var. Böyle bir olay ile dünyasının yıkılacağını sanmıyorum.

        ESİN ÖVET: Son günlerde hırsızlık olayları o kadar çok olmaya başladı ki, gerçekten çok korkutucu. Sürekli etrafımda duyuyorum, birilerinin başına geliyor. Allah korusun. Ünlü kişiler bence güvenlik önlemlerini alarmla, teknik imkanlarla ekstra artırmalı.

        TAYFUN TOPAL: Burçin’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Son dönemde hırsızlık olaylarında bir artış söz konusu. Bu çeteleri bulup çökertmek gerekiyor. Ünlüler güvenlik açığı bırakmamalı. Bunun için masraftan kaçınmamalı. Yasalar da daha caydırıcı olmalı.

        BÜLENT İPEK: Hırsız, muhtemelen oyuncunun tatil gününü, çekim saatlerini bilen, takip eden birisi. Güpegündüz eve girmesi bunu gösteriyor. Kötü niyetli kişiler, sosyal medya kullanan ünlünün o an nerede olduğunu çok kolay takip edebilirler. Bunu da hatırlatmak lazım.

        "Hande’nin danışmana ihtiyacı var"

        Hande Yener, ocak ayında en çok haberi yapılan ünlüler listesinin bir numarasında yer aldığı haberini Instagram hesabında yayınladı. Çok geçmeden gerçek listede ilk 20’de bile yer almadığı anlaşılırken Yener’in listesinde yer almayan Demet Akalın’ın aslında altıncı sırada olduğu ortaya çıktı...

        K.K.: Hande Yeter diyorum ben buna! Şarkılarıyla konuşulacağına saçmalıklarıyla gündem oluyor sürekli.

        E.Ö.: Çok komik bir olay. Sanatçıların bu tarz iletileri paylaşırken dikkat etmeleri gerekir. Komik gerçekten.

        B.İ.: Repost kurbanı olmuş. İyi bir danışmana ihtiyacı olduğunun göstergesi. Böyle basit hatalar, günlerce uğraşılan, pahalı imaj çalışmalarının etkisini sıfırlayıverir.

        ‘Kutlama yaparken çocuğu olduğunu unutmamalı’

        Çocuğunun babası, imam nikâhlı eşi Ümit Aslan’dan ayrılan Ceren Hindistan, kendisini Instagram’a verdi. Hindistan’ın dikkat çekici paylaşımlarını nasıl buluyorsunuz?

        E.Ö.: Zaten kendisini sosyal medyadan tanıyorduk daha çok. Şimdi de fazlasıyla sosyal medyada yaşaması çok normal değil mi?

        O.B.: Ayrılık dönemlerinde rahatlamak adına yapılan her şey mubah bence. İsteyen Instagram’a sarsın, isteyen gece hayatına.

        T.T.: Ceren, bekârlığını kutluyor. Yalnız kutlama yaparken bir çocuğu olduğunu unutmamalı.

        B.İ.: Evli miydi de bekârlığı kutlamış? Çok sağlıklı bir durum değil gördüklerimiz. Ortada bir bebek varsa bu türden şeylerin hepsi saçmalık geliyor bana.

        ‘Beyaz her hafta iyi performans gösteremiyor’

        ‘Her Şey Aşktan’ filminin oyuncuları Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithatcan Özer geçen hafta ‘Beyaz Show’a konuk oldu. Özcan Deniz, programın ardından diğer konuk Serkan Kaya’ya çok fazla şarkı söyletildiği ve oyunculara konuşma fırsatı verilmediği gerekçesiyle sitem dolu tweet’ler attı. Arabeskçi Serkan Kaya ise diğer konukların kendisiyle dalga geçtiğini iddia ederek “Birbirlerine bakıp alaycı bir tavır sergilediler” dedi. Yaşananları nasıl karşılıyorsunuz?

        K.K.: Beyaz Show’un ABD’li ‘ataları’ David Letterman, Jay Leno’nun şovlarının her dakikası programdan önce planlanıyor. Hangi sorular sorulacak, konuk hangi anısını anlatacak, orkestra ne çalacak, VTR ne zaman girecek kelimesi kelimesine saniyesi saniyesine biliniyor. Neredeyse hiçbir şey şansa bırakılmıyor. Bizde ise bir parça ‘saldım çayıra mevlam kayıra’ durumu var gibi.. En azından ekrana yansıyan bu. Beyaz 20’nci yılında hâlâ böyle saçma sapan eleştiriler almamalı bence. Buna izin vermemeli.

        O.B.: Programı izlemedim ama sorulan her soruya Serkan Kaya atlamış ve diğerlerine konuşma olanağı verilmemiş. Bu tip talk şovların genel problemi bu aslında, hep belli bir kesime hitap edenler kendilerine yer bulabiliyor. Biraz sanatçı ruhluysanız içinize kapanıyorsunuz. Keşke mamulleri tanıtacak başka yer olsa da Beyaz’ın ya da Okan’ın geyiğini çekmek zorunda kalmasalar.

        B.İ.: O programın son yarım saatine denk geldim. Tuhaf bir tatsızlık, gerginlik vardı. Kollarını bağlayıp oturmuş halde gördüğüm genç oyuncular, verdikleri kısa cevaplarla şova katılmama çabasındaydılar. Beyaz da ısrarla “Filmle ilgili söyleyecekleriniz varsa söyleyin” deyip durdu. Öncesinde bir tatsızlık olmuş belli. Beyaz her hafta iyi performans gösteremiyor. Olabilir. Ama bizim genç oyuncularımız da tıpkı gazetelere röportaj verirken yaptıkları gibi bir profesör edasıyla kasım kasım kasılmamalı.

        ‘Soyadı değiştirmek tercih meselesi’

        Şahan Gökbakar eşinin kızlık soyadını kullanma durumu olmadığını belirtti. Evlendikten sonra soyadını değiştirmeyen hanımlara gönderme yapan ünlü komedyen ‘soyadı sorunsalını’ yeniden gündeme getirdi. Kocasının soyadını kullanan Asena Erkin de boşanınca kızlık soyadına geri döndü.

        K.K.: Herkes adıyla bin yaşasın! Erkeklerin evlenince soyadlarını eşlerine verip boşanınca geri almaları tam da ver misketlerimi deyip mızıkçılık yapan çocuk davranışı gibi geliyor bana.

        E.Ö.: Kadınlar hemen soyadını değiştirir ama Selin sosyal medyada değiştirmedi. Ama ben Şahan’ın bu açıklamasında en çok gazetecilere yağdırdığı övgülere dikkat ettim. Meğer ne çok seviyormuş Şahan magazin basınını. Film öncesi tabii sevgisini belirtmesi iyi olmuş.

        O.B.: Şahan’inki çok seksist, çok Recep İvediksel bir yorum olmuş. Bu bir tercih meselesi. Başka yönlere çekmek çağın dışına çıkıldığının göstergesi.

        T.T.: Şahan’ın yaptığını doğru buluyorum. Kendisi zaten Ankara’da doğup büyümüş gelenekçi bir adam. Şahan alkışı hak ediyor.

        B.İ.: Oben’e katılıyorum, soyadı konusu tercih meselesi. Kadınlar isterse eşininkiyle birlikte kızlık soyadını da kullanabilir. Buradan bir erkeklik hikâyesi, delikanlılık raconu çıkarmaya çalışmak gereksiz.

        ‘Bu çifte 40 gün 40 gece düğün yakışır’

        Cunda Adası’nda evlenecek olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun 19 Mayıs haftasını resmi tatilden yararlanmak için tercih ettikleri ortaya çıktı. Düğün için otel kapatacak olan ikili, arkadaşlarını 4 gün boyunca misafir edecek. Çiftin hafta içerisinde Nişantaşı’nda bir mücevher mağazasını kapatması da bayağı dikkat çekti. Sinem Kobal için sinemadan sonra mücevher dükkânı da kapatılmış oldu...

        E.Ö.: Bu ikilinin ilk birlikte olma haberlerini duyduğum an evleneceklerini söylemiştim. Çok yakıştırıyorum, evlensinler. 40 gün 40 gece düğün yakışır.

        K.K.: Mağaza açıkken yüzük alamıyor mu bu ünlüler! Nedir bu alengirli, gizemli işler durumu? Kepenkleri indir, kapıyı kilitle; niye, ünlümüz yüzük alıyor... Frodo musunuz arkadaş... Sauron’dan mı gizliyorsunuz yüzüğü? Mordor’a mı atacaksınız... Gerçekten anlamıyorum, anlayamıyorum bunu ben!

        T.T.: 4 gün 4 gece değil 30 gün 30 gece bile düşünebilirler. Ülkemizin en önemli yıldızlarından bahsediyoruz. Kenan’ı ilk defa bu kadar ciddi gördüğümüz de unutulmamalı.

        O.B.: 4 gün boyunca arkadaşlarla tatil yapma kafasını çok sevdim, çok eğlenceli geçecektir eminim. Bunu düğün ile birleştirmeleri enteresan geldi sadece. Yeteri kadar baş başa kaldık, evlenince de arkadaşlarımızla olalım dediler herhalde.

        B.İ.: İkisinin de arkadaşları dizi sektöründen. Düğünü dizilerin final zamanındaki tatile denk getirmişler. Zaten yıllardır o tarihlerde kalabalık arkadaş grubuyla tatile giden Kenan İmirzalıoğlu bu kez düğün bahanesiyle arkadaşlarıyla buluşacak. Mağazayı ise onların kapattırmadığını, çok alışveriş yapacaklarını sanan mağaza yetkililerinin kapattığını öğrendik. Ama sadece mütevazı bir alyans almışlar.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Etiler’de sevgilisi ünlü şarkıcı Candan Erçetin’le yemek yedikten sonra kapıda görüntü almak isteyen muhabirlere “Anneniz yaşında kadını rahatsız etmeyin” diye çıkışan Hakan Karahan.

        2 milyon 700 bin lira değerindeki lüks cipini otoparkın engellilere ayrılan bölümüne park ederek aynı hatayı ikinci kez tekrarlayan Asena Atalay.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        Forum Kapadokya’da düzenlenen ‘Forum Kütüphaneleri’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okulları için kitap toplayan Gökhan Türkmen.

        Türk Böbrek Vakfı’nın ilköğretim okullarında sürdürdüğü “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tarzı önerileri” eğitim projesine destek olan Tuğba Melis Türk, Aslıhan Güner Kılıç, Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Mayruk, Erhan Yazıcıoğlu ve Selda Topal.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa