Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin “Eski Dostlar” dimdik ayakta

        Eski Dostlar Grubu üyelerinden Hurşit Yenigün basında çıkan dağıldılar haberleri üzerine açıklama yaptı.

        Basında çıkan “dağıldı” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Grup disiplinine ve etiğine uyamayan bazı arkadaşların, bayram, yılbaşı ve sevgililer günü gibi iş açısından grup için önemli olan günlerde, daha çok kazanç peşinde koşarak şahsi işlere gitmeleri ve bu nedenle grubun işlerinin aksaması üzerine: (ki bunun en son örneği geçtiğimiz yılbaşında bir kişi eksikle ve sevgililer gününde de bir gece kulübünde 3 kişi olarak program yapmak durumunda kalmamızdır); grubun kurucusu, prodüktörü ve şefi olarak; MSÜ konservatuarı eğitimli ve müzik eğitmenliği yapan, müzik ve dans bilen ve kendini şarkıcı diye anons eden birçok kişiden çok daha iyi şarkı söyleme yeteneğine sahip olan, aynı zamanda grup içinde olmasının, grup işlerinin aksamaması, ayrıca da gruba gençlik katması düşüncesiyle, iki yıl kadar önce kızım Dicle Yenigün’ü gruba aldım.

        İlk başta “O bizim kızımızdır” diyerek bu duruma sevindiklerini söyleyen bazı arkadaşlar, aradan iki yıl geçtikten sonra Dicle’nin başarılı sahne performansı, sahneye yakışması ve genç oluşunun da ona getirdiği ilgi karşısında, “O bizim jenerasyondan değil” veya “Ama çok ön plana çıkıyor” gibi sudan bahanelerle ona ve bana cephe aldılar ve “kızımız” dedikleri Dicle’ye destek olmak yerine gruptan ayrılmayı tercih ettiler.

        “Eski Dostlar”, benim 2000 yılında prodüktör ve A&R direktör olarak çalıştığım uluslararası “EMI” şirketine hazırladığım ve benim için manevi değeri çok yüksek olan bir prodüksiyonumdur. Benim “eski dost”larım, gruptan ayrılan bu arkadaşlardan ibaret değildir. 2000 yılı şartlarında 12 kişiyle oluşturduğum ekibin dışında onlarca “eski dost”um vardır ve şartlar elverdiğince bütün “eski dost”larıma kapımız sonuna kadar açıktır.

        Sonuç olarak “eski dostlar” grubu, eski-yeni kadrosuyla dimdik ayakta ve sevenleriyle kucaklaşmaktadır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa