Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Game of Thrones'un 6'ncı sezonunun 9'uncu bölümde neler oldu?

        Serinin hayranlarının merakla beklediği savaş pek çok kişinin tahmin ettiği doğrultuda sonuçlandı. Ramsey Bolton'un ordusunu yenilgiye uğratan Jon Snow Winterfell'i kazandı ancak evini ve intikamını alması için ödediği bedel tahmin ettiğinden de büyük oldu.

        Savaşın başlamasından hemen önce Ricon Stark'ı serbest bırakan Bolton, Jon'un kardeşine ulaşmasına metreler kala genç Stark'ı okuyla öldürdü. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasından birkaç hafta önce yayınlanan teori de yeni bölüm ile birlikte doğrulandı.

        Geçtiğimiz bölümlerde en umutsuz anında bir mektup kaleme alan Sansa'nın Little Finger'dan yardım istediği iddia edilmişti. Savaşın en umutsuz anında vadi Şovalyeleri ile birlikte ortaya çıkan Little Finger savaşın kazanılmasından büyük bir rol oynadı. Bununla birlikte oldukça popüler olan bu teori de doğrulanmış oldu.

        İzleyicinin merakla beklediği, serinin belki de en nefret edilen karakteri Ramsey'in kimin tarafından öldürüleceği de bu bölüm ile birlikte ortaya çıktı. İntikamını alan Sansa, bir dönem esiri olduğu Ramsey'nin ölümü için oldukça vahşi bir yol tercih etti.

        Bölümün final sahnesinde zindanda tutulan Ramsey, Sansa'nın gözleri önünde kendi köpekleri tarafından öldürüldü. Bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa