Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cara Delevingne: "O hafta hem ilaç kullanmayı bıraktım hem bekaretimi kaybettim"

        Esquire dergisinin Eylül sayısına poz veren 23 yaşındaki Cara Delevingne, ilk gençlik yıllarından beri hayatını etkileyen depresyonla nasıl mücadele ettiğini ve antidepresan ilaçları almaktan nasıl vazgeçtiğini anlattı. Delevingne, 16 yaşındayken depresyon nedeniyle ilaç tedavisine başladığını belirtti. Delevingne "okulda yaşadığı gerilimin ve hormonsal değişimlerin kendisini duygusal olarak çöküşe sürüklediğini" anlattı. Ünlü model o dönemde intihara eğilimi olduğunu da itiraf etti.

        Delevingne "Bu fikirle daha fazla başa çıkamıyordum. Ne kadar şanslı olduğumun farkındaydım ama yine de tek istediğim ölmekti" diye anlattı o dönemi. Kapıldığı bu duygu yüzünden kendinden nefret ettiğini de anlatan Cara Delevingne, bunun bir kısırdöngü haline geldiğini söyledi. Cara Delevingne sonra bir gün antidepresan kullanmaktan vazgeçtiğini anlattı. "O hafta hem antidepresan ilaçlar kullanmayı bıraktım hem de bekaretimi kaybettim" diye konuştu.

        O kötü dönemleri geride bıraktığını belirten Cara Delevingne sevgilisi St.Vincent ile mutlu olduğunu söyledi. Cara Delevingne, insanın gerçek aşkı bulduğunda geride kalan bütün ilişkilerine sırtını döndüğünü de sözlerine ekledi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa