Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney ve eşi Amal Alamuddin ayrılık dedikodularına noktayı koydu

        Çift hakkında son ortaya atılan iddia ise çocuk sahibi olmak istedikleri bu yüzden de bir tüp bebek kliniğine gittikleri. US dergisinin haberine göre 54 yaşındaki Clooney ile 37 yaşındaki eşi Alamuddin, ailelerini genişletme onusu üzerinde ciddi şekilde duruyor.

        Bu söylentilerin basına yansıması bu konuda uzmak olan sanatçı Joe Mullins'i de harekete geçirdi. Adli tıp ressamı Mullins, Clooney ve Alamuddin'in çocuklarının nasıl görüneceğini "çizdi". Daha önce de birçok ünlü çiftin "olası" bebekleri hakkında tahminlerde bulunan Mullins'in hayal gücüne göre Clooney ve Alamuddin'in kızı ya da oğlu işte böyle görünecek.

        İŞLERİ BÜYÜTÜYOR

        Ünlü Amerikalı aktör George Clooney alkol işini büyütme kararı aldı. Yakışıklı aktör bir markanın tanıtımını bu kez de İspanya'da yaptı ve büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz ay Londra'da görücüğe çıkan alkollü içeceğin tanıtımını bu kez de İspanya'nın turistik cenneti İbiza adasında gerçekleştiren George Clooney ve eşi Amal Alamuddin burada bir hotel kiralayarak 120 seçkin konuğa bir davet verdi.

        George Clooney ile eşi Amal Alamuddin arasının bozulduğu dedikodularının yayıldığı bir döneme rastlayan bu davette ünlü çift bol bol fotoğraf vererek birlikteyiz mesajı verdiler.

        Sabaha kadar eğlencenin eksik olmadığı davette hotelin etrafını saran binlerce kişi Clooney ve eşini görmek için saatlerce beklemek zorunda kaldılar. Ünlü Amerikalı aktör hayranlarının bu isteğini kırmayarak zaman zaman hotelin dışına çıkarak onları selamlamaktan geri kalmadı.

        DHA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa