Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan “One Direction’ın solisti Harry Styles bugün ölecek”

        One Direction grubunun üylerinden Harry Styles‘ın hayranları, genç şarkıcının hayatından endişe ediyor. İddiaya göre 21 yaşındaki genç şarkıcı bugün ölecek...

        Bir Twitter kullanıcısının ‘Bu hesabı Harry Styles’ın 5 Ağustos 2015’te, Metlife Stadyumu’nda öleceğini herkesin bilmesi için açtım’ diye tweetlemesi üzerine, bazı hayranlar şarkıcının hayatından endişe etti ve onu uyarmak amacıyla bu sabah #HarryBeCareful diye Twitter’da açtıkları etiketle yaklaşık 93 bin tweet attılar. Bu etiketi açmalarının sebebi olarak da, Harry’nin ve korumalarının görmesini sağlamak ve bu sayede de daha dikkatli olmaları konusunda uyarmak olduğunu belirttiler ve Twitter’dan bir yazı yayınladılar:

        “Ben ve arkadaşlarım bu etiketi, hayran grubundan mümkün olduğunca çok insana ulaşmak ve Harry ve korumalarını bilgilendirmek için açtık. Harry’nin zarar görüp görmeyeceğini bilmiyoruz ama ne olacağını asla bilemeyiz. Hepimiz Harry’nin güvende olmasını istiyoruz. Sanırım aynı şey 2012’de Madison Square Garden’da da oldu. Bir kız Harry’i vurmak için silahını doğrultmuştu ama tutuklanmıştı. Eğer bu etiketi yayarsak, insanlar bu durumun farkında ve Harry de güvende olur.” Twitter’dan Harry’i ölümle tehdit eden kişi bunu aslında şaka amaçlı yaptığını sonradan belirtse de, fanlar yine de hala kızgın!

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa