Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Vasco da Gama: 0 - Palmeiras:1 - Futbol Haberleri

        Vasco da Gama takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Fernando Miguel, Luiz Gustavo, Yago Picachu, Leandro Castan, Werley, Henrique Milagres, Leandro Desabato, Thiago Galhardo, Andrey, Kelvin, Maxi Lopez

        Palmeiras maça şu 11'le başladı: Weverton Pereira, Diogo Goiano, Luan, Gustavo Gomez, Dudu, Mayke, Bruno Corsini, Lucas Lima, Felipe Melo, Miguel Borja, Willian

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. İlk yarıda Palmeiras oyuncuları Felipe Melo, Bruno Corsini ile Vasco da Gama oyuncuları Leandro Desabato, Leandro Castan sarı kartla cezalandırıldı. 72. dakikada Palmeiras oyuncusu Deyverson skoru 0-1 olarak değiştirdi.

        İkinci yarıda Palmeiras oyuncuları Gustavo Gomez, Jean ile Vasco da Gama oyuncuları Andrey, Andy Rios sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın ilk yarısında Vasco da Gama ekibinde Henrique Milagres oyundan çıktı, Maranhao yerine girdi Maçın 2. yarısında Vasco da Gama ekibinde Leandro Desabato ve Kelvin oyundan çıktı, Raul ve Marrony yerine girdi, Palmeiras takımında ise Miguel Borja ve Lucas Lima çıkarken Deyverson ve Gustavo girdi. Mücadele 0-1 bitti.

        Vasco da Gama forması giyen Yago Picachu mücadelenin 90. dakikasında kırmızı kart gördü.

        İddaa 623 koduyla açtığı bu maçta Palmeiras kazanır bahsine oynayanlara 1.80 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa