Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Sporting Gijon: 2 - Tenerife:1 - Futbol Haberleri

        Sporting Gijon takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Diego Marino, Jean-Sylvain Babin, Geraldes, Mathieu Peybernes, Carlos Cordero Perez, Isaac Cofie, Carlos Carmona, Andre Sousa, Robin Lod, Alvaro Traver, Uros Djurdjevic

        Tenerife mücadeleye şu 11'le başladı: Dani Hernandez, Luis Perez, Samuel Camille, Alberto Jimenez, Jorge Saenz, Luis Milla, Bryan Acosta, Filip Malbasic, Carlos Ruiz, Iker Undabarrena, Jose Naranjo

        Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İlk 45 dakikada Tenerife futbolcusu Jorge Saenz ile Sporting Gijon futbolcuları Uros Djurdjevic, Carlos Cordero Perez sarı kart gördü. 63. dakikada Sporting Gijon, Jean-Sylvain Babin ile 1-0 öne geçti.

        67. dakikada Uros Djurdjevic skoru 2-0 olarak değiştirdi.

        72. dakikada Tenerife futbolcusu Jose Naranjo skoru 2-1 yaptı.

        Tenerife oyuncuları Bryan Acosta, Luis Milla ile Sporting Gijon oyuncuları Carlos Carmona, Jean-Sylvain Babin sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Sporting Gijon takımında Isaac Cofie ve Robin Lod oyundan çıkarken Cristian Salvador ve Alvaro Jimenez mücadeleye dahil oldu, Tenerife takımında ise Bryan Acosta ve Luis Perez çıkarken Suso ve Raul Camara girdi. Mücadele 2-1 bitti.

        364 kodlu maçta İddaa'da Sporting Gijon galibiyetine bahis oynayanlar 1.75 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa