Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Sonnenhof Grossaspach: 1 - Karlsruher:2 - Futbol Haberleri

        Sonnenhof Grossaspach takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Kevin Broll, Korbinian Burger, Julian Leist, Patrick Choroba, Kai Gehring, Makana Rudi Baku, Jonas Meiser, Timo Röttger, Raphael Jamil Dem, Sebastian Bösel, Philipp Hercher

        Karlsruher mücadeleye şu 11'le başladı: Benjamin Uphoff, Daniel Gordon, David Pisot, Damian Rossbach, Burak Çamoğlu, Marc Lorenz, Manuel Stiefler, Marvin Wanitzek, Marco Thiede, Marvin Pourie, Anton Fink

        Karlsruher, 33. dakikada Manuel Stiefler ile tabelayı 0-1 olarak değiştirdi. Maçın ilk devresi 0-1 bitti. İlk 45 dakikada Sonnenhof Grossaspach futbolcuları Jonas Meiser, Julian Leist sarı kart gördü. 63. dakikada Karlsruher, Marvin Pourie ile gol buldu ve skoru 0-2 olarak değiştirdi.

        71. dakikada Sonnenhof Grossaspach oyuncusu Shiprim Binakaj skoru 1-2 olarak değiştirdi.

        İkinci 45 dakikada Karlsruher futbolcuları Marco Thiede, Daniel Gordon, Marc Lorenz ile Sonnenhof Grossaspach futbolcuları Sebastian Bösel, Korbinian Burger sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Sonnenhof Grossaspach ekibinde Timo Röttger, Sebastian Bösel, Raphael Jamil Dem oyundan çıktı, Shiprim Binakaj, Jannes Hoffmann, Joel Gerezgiher yerine girdi, Karlsruher takımında ise Burak Çamoğlu ve Anton Fink çıktı, Kyoung Rok Choi ve Christoph Kobald girdi. Mücadele 1-2 bitti.

        51. dakikada Sonnenhof Grossaspach oyuncusu Jonas Meiser hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        425 kodlu maçta İddaa'da Karlsruher galibiyetine bahis oynayanlar 1.85 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa