Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Rayo Vallecano: 1 - Eibar:0 - Futbol Haberleri

        Rayo Vallecano takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Stole Dimitrievski, Jordi Amat, Emiliano Velazquez, Alejandro Galvez, Oscar Trejo, Adrian Embarba, Giannelli Imbula, Alvaro Garcia, Santiago Comesana, Alex Moreno, Raul de Tomas

        Eibar takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Asier Riesgo, Ivan Ramis, Paulo Oliveira, Jose Angel, Marc Cucurella, Gonzalo Escalante, Papakouli Diop, Fabian Orellana, Joan Jordan, Sergi Enrich, Ruben Pena

        Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İlk 45 dakikada Eibar futbolcusu Papakouli Diop ile Rayo Vallecano futbolcusu Raul De Tomas sarı kart gördü. 53. dakikada Rayo Vallecano, Adrian Embarba ile 1-0 öne geçti.

        Eibar oyuncuları Joan Jordan, Ruben Pena ile Rayo Vallecano oyuncuları Giannelli Imbula, Gorka Elustondo, Oscar Trejo, Alex Moreno sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın 2. yarısında Rayo Vallecano takımında Giannelli Imbula, Gorka Elustondo, Raul de Tomas oyundan çıkarken Gorka Elustondo, Jose Pozo, Tito mücadeleye dahil oldu, Eibar takımında ise Joan Jordan, Sergi Enrich, Gonzalo Escalante çıktı, Kike, Charles, Pablo de Blasis girdi. Maçı Rayo Vallecano 1-0 kazandı.

        106 kodlu maçta İddaa'da Rayo Vallecano galibiyetine bahis oynayanlar 2.60 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa