Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Palmeiras: 2 - Vitoria:2 - Futbol Haberleri

        Palmeiras takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Weverton Pereira, Edu Dracena, Antonio Carlos, Victor Luis, Dudu, Mayke, Gustavo, Bruno Corsini, Lucas Lima, Felipe Melo, Miguel Borja

        Vitoria takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Joao Gabriel, Lucas Ribeiro, Luan Silva dos Santos, Fabiano, Bruno, Willian de Farias, Ilson Cedric Borges de Lima, Leo Sousa Pereira, Lucas Fernandes, Leonardo, Yago

        43. dakikada Edu Dracena, tabelayı 1-0 yaptı. Maçın ilk devresi 1-0 bitti. İlk 45 dakikada Vitoria futbolcusu Lucas Ribeiro sarı kart gördü. 57. dakikada Palmeiras oyuncusu Gustavo maçı 2-0 yapan golü attı.

        71. dakikada Vitoria, Yago ile 2-1 yaparak farkı 1'e indirdi.

        73. dakikada Luan Silva Dos Santos attığı golle tabelayı 2-2 yaptı.

        İkinci 45 dakikada Vitoria futbolcusu Luan Silva Dos Santos ile Palmeiras futbolcuları Deyverson, Felipe Melo sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Palmeiras ekibinde Miguel Borja ve Gustavo oyundan çıktı, Deyverson ve Moises Lima yerine girdi., Vitoria takımında ise Eronildo dos Santos Rocha, Erick, Nickson girerken Leo Sousa Pereira, Lucas Fernandes, Willian de Farias çıktı. Maç 2-2 bitti. Takımlar birer puan kazandı.

        İddaa'da 613 koduyla açılan bu maçta beraberliğe oynayanlar 5.80 oran kazanmış oldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa