Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Nagoya: 2 - Shonan Bellmare:2 - Futbol Haberleri

        Nagoya maça şu 11'le başladı: Mitch Langerak, Eduardo Neto, Yuichi Maruyama, Shinnosuke Nakatani, Yuki Kobayashi, Gabriel Xavier, Yosuke Akiyama, Ryuji Izumi, Jo, Keiji Tamada, Y. Soma

        Shonan Bellmare mücadeleye şu 11'le başladı: Yota Akimoto, Shunsuke Kikuchi, Kazunari Ono, Keisuke Saka, Daiki Sugioka, Takuya Okamoto, Toshiki Ishikawa, Tsukasa Umesaki, Miki Yamane, Daiki Kaneko, Ryogo Yamasaki

        Mücadelenin 19. dakikasında Shonan Bellmare Shunsuke Kikuchi ile skoru 0-1 yaptı. 37. dakikada konuk takım, Tsukasa Umesaki ile skoru 0-2 yaptı. İlk yarı 0-2 sona erdi. Nagoya oyuncuları Y. Soma, Gabriel Xavier sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. 67. dakikada Nagoya oyuncusu Jo maçı 1-2 yapan golü attı.

        75. dakikada Jo, Nagoya adına ikinci golü attı.

        İkinci yarıda Shonan Bellmare oyuncusu Ryogo Yamasaki ile Nagoya oyuncuları Yuichi Maruyama, Jo sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Nagoya takımında Y. Soma ve Keiji Tamada oyundan çıkarken Naoki Maeda ve Takashi Kanai mücadeleye dahil oldu, Shonan Bellmare takımında ise Tsukasa Umesaki ve Shunsuke Kikuchi çıktı, Mitsuki Saito ve Kaoru Takayama girdi. Karşılaşma 2-2 sona erdi, iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

        İddaa'da 217 koduyla açılan bu maçta beraberliğe oynayanlar 2.90 oran kazanmış oldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa