Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Inter: 1 - Udinese:0 - Futbol Haberleri

        Inter ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Samir Handanovic, Sime Vrsaljko, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Joao Mario, Matteo Politano, Kwadwo Asamoah, Borja Valero, Marcelo Brozovic, Mauro Icardi, Keita Balde

        Udinese maça şu 11'le başladı: Juan Musso, William Troost-Ekong, Bram Nuytinck, Hidde ter Avest, Stryger Larsen, Seko Fofana, Rodrigo de Paul, Valon Behrami, Rolando Mandragora, Marco D'Alessandro, Ignacio Pussetto

        Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Inter oyuncusu Kwadwo Asamoah sarı kartla ilk yarıyı tamamladı. 76. dakikada Inter, Mauro Icardi ile gol buldu ve skoru 1-0 olarak değiştirdi.

        İkinci 45 dakikada Udinese futbolcusu Juan Musso ile Inter futbolcuları Matteo Politano, Lautaro Martinez sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Inter takımında Borja Valero, Keita Balde, Matteo Politano oyundan çıkarken Lautaro Martinez, Ivan Perisic, Radja Nainggolan mücadeleye dahil oldu, Udinese takımında ise Darwin Machis ve Felipe Vizeu girdi, Seko Fofana ve Hidde ter Avest çıktı. Maçı Inter 1-0 kazandı.

        123 kodlu maçta İddaa'da Inter galibiyetine bahis oynayanlar 1.20 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa