Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Aucas: 1 - Jose Teran:1 - Futbol Haberleri

        Aucas maça şu 11'le başladı: Luis Fernandez, Juan Lara, Juan Anangono, Luis Romero, Jhon Espinoza, Mario Rizotto, Enson Rodriguez, Jhonny Quinonez, Janus Estrella, Juan Govea, Edson Montano

        Jose Teran takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Hamilton Piedra, Richard Schunke, Fernando Leon, Luis Ayala, Jhegson Mendez, Cristian Pellerano, Marcos Canga, Alan Franco, Gonzalo Plata, Angelo Preciado, Alejandro Cabeza

        Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İlk 45 dakikada Jose Teran futbolcusu Richard Schunke sarı kart gördü. 64. dakikada Edson Montano ile Aucas tabelayı 1-0 olarak değiştirdi.

        Dakika 75 olduğunda Alejandro Cabeza, Jose Teran adına ilk golü attı.

        İkinci yarıda Jose Teran oyuncuları Gonzalo Plata, Alan Franco ile Aucas oyuncusu Enson Rodriguez sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın 2. yarısında Aucas ekibinde Janus Estrella ve Juan Govea oyundan çıktı, Ignacio Cacheiro ve Jairon Bonett yerine girdi, Jose Teran takımında ise Washington Corozo ve Juan Segovia girdi, Jhegson Mendez ve Marcos Canga çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi, iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

        481 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 3.00 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa