Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer gelişmesi! Lukas Haraslin transferi için konuştu! 13 Ocak GS transfer haberi - Galatasaray Haberleri

        Son olarak Chaves'ten Marcao ve Emre Taşdemir'i kadrosuna katan Galatasaray, Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'a sattığı Garry Rodrigues'in boşluğunu doldurmak için de harekete geçmişti. Polonya basınında çıkan haberlere göre sarı-kırmızılılar, Lechia Gdansk'ta oynayan 22 yaşındaki Lukas Haraslin'e talip olmuştu. Slovak futbolcu, Polonya basınına bir röportaj verdi ve Galatasaray'la ilgili de konuştu.

        Haraslin'i Galatasaray dışında Fransa'dan Dijon'un da istediği belirtilirken 22 yaşındaki futbolcu Polonya basınına verdiği röportajında Galatasaray'a 'Hayır' diyemeyeceğini söyledi. Galatasaray'ın yöneltildiği soruyu yanıtlayan Haraslin, ''Menajerimle her zaman iletişim halindeyim. Bazı görüşmeler oldu. Galatasaray 'Hayır' diyemeyeceğim harika bir kulüp. Ancak şu an ben de bekliyorum. Menajerimle en iyi kararı vermeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Geçtiğimiz günlerde de Polonya temsilcisinin sportif direktörü Melaniuk, genç oyuncu ile ilgilenen takımlar olduğunu doğrulamış ve ''Haraslin için çok sayıda takımın ilgilendiğini söyleyebilirim'' demişti.

        2020 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan futbolcu için Polonya Ligi'nin en çok dikkat çeken isimleri arasında olduğu da kaydedildi. Haraslin, bu sezon 23 maçta 4 gol atarken 8 de asist yaptı.

        LUKAS HARASLIN KİMDİR?

        Doğum tarihi:26 Mayıs 1996

        Uyruğu: Slovakya

        Doğduğu il:Bratislava

        Yaşı: 22

        Boyu: 1,82

        Mevki: Sol, sağ kanat, forvet

        Ayak: Sağ

        Kulübü: Lechia Gdansk

        Sözleşme bitiş tarihi:30 Haziran 2020

        Güncel piyasa değeri: 300 bin Euro

        Bu sezon istatistikleri:23 maç 4 gol 8 asist

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa