Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Los Angeles Lakers, Houston Rockets'ı yenerek seriyi 1-1'e getirdi - Basketbol Haberleri

        Batı konferansı yarı final serisi ikinci maçında Los Angeles Lakers ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Los Angeles ekibi, yıldız oyuncuları Anthony Davis ve LeBron James’in harika performanslarıyla sahadan 117-109’luk galibiyet ile ayrıldı ve seriyi 1-1’e getirdi.

        Anthony Davis, 34 sayı – 10 ribaundluk bir double-double’a imza atarak sahanın en skorer ismi olurken karşılaşmanın diğer yıldızı da 28 sayı – 11 ribaund – 9 asist üreterek triple-double’ın kıyısından dönen LeBron James oldu.

        Eurohoops'ta yer alan habere göre eşleşmenin ilk maçının aksine daha kısa beşlerle sahada kalmaya çalışan Los Angeles Lakers‘ta kenardan gelerek 16 sayı üreten Markieef Morris, 5 de ribaund alarak takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu. Kenardan gelen bir diğer isim olan Kyle Kuzma 13 sayı – 6 ribaund ile mücadele ederken Rajon Rondo da 10 sayı – 9 asist ile çift haneli skor üreten bir diğer isim oldu.

        Houston Rockets‘ta James Harden, 27 sayı – 7 asist – 2 ribaund ile oynadı ve takımının en skorer ismi oldu. Ona 24 sayı ile Eric Hordon eşlik ederken P.J. Tucker ise 18 sayı – 11 ribaund ile double-double yaptı.

        Robert Covington, 17 sayı üretirken kenardan gelen Danuel House Jr. ise 13 sayı – 5 ribaund ile mücadele etti. Russell Westbrook ise 10 sayı – 13 ribaund ile beklentilerin altında kalan bir performans gösterdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa