Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Liverpool'un Uğurcan Çakır ısrarı! Trabzonspor haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da kaleyi devralan ve gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayanUğurcanÇakır'ın taliplileri de artmaya devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında birçok takımın transfer etmek istediğiUğurcaniçin Premier Lig ekiplerinden Liverpool da devrede. 23 yaşındaki kaleciyi yakından takip eden kırmızıların yetkilileri, bordo-mavili oyuncuyla ilgili sık sık teknik ekibe rapor sunuyor.

        İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un da Alisson Becker'in alternatifi olarak düşündüğü isimler arasındaUğurcanÇakır başı çekiyor.

        Genç kalecinin menajeri Engin Kırkpınar da geçtiğimiz aylardaUğurcan'ı izleyen takımlar arasında 3 İngiliz kulübünün olduğunu duyurmuştu. Ancak Trabzonspor, hedefleri doğrultusunda başarılı eldivenin en azından devre arasında elden çıkarmayı düşünmüyor. Bu nedenle Liverpool, sezon sonundaUğurcanÇakır için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak olan Karadeniz ekibinin kapısını çalacak.

        Ayrıca Liverpool'unUğurcaniçin 20 milyon Pound civarında bir bonservis bedeli düşündüğü de konuşuluyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa