Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Lask Linz: 2 - Mattersburg: 1 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Lask Linz takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Alexander Schlager, Philipp Wiesinger, Maximilian Ullmann, Christian Ramsebner, Peter Michorl, Gernot Trauner, James Holland, Reinhold Ranftl, Thomas Goiginger, Dominik Frieser, Joao Victor

        Mattersburg takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Markus Kuster, Cesar Ortiz, Philipp Erhardt, Lukas Rath, Daniel Kerschbaumer, Thorsten Mahrer, Rene Renner, Julius Ertlthaler, Marko Kvasina, Jano, Andreas Gruber

        20. dakikada Lask Linz, Joao Victor ile skoru 1-0 yaptı. Maçın ilk devresi 1-0 bitti. İlk yarıda Mattersburg oyuncusu Cesar Ortiz ile Lask Linz oyuncusu Reinhold Ranftl sarı kartla cezalandırıldı. 47. dakikaya gelindiğinde Mattersburg, Marko Kvasina ile beraberliği sağladı: 1-1.

        61. dakikada Joao Victor ile Lask Linz tabelayı 2-1 olarak değiştirdi.

        Mattersburg oyuncuları Philipp Erhardt, Lukas Rath, Thorsten Mahrer ile Lask Linz oyuncusu Gernot Trauner sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın 2. yarısında Lask Linz ekibinde Joao Victor ve Thomas Goiginger oyundan çıktı, Florian Jamnig ve Emanuel Pogatetz yerine girdi, Mattersburg takımında ise Martin Pusic, Patrick Bürger, Philipp Prosenik girerken Julius Ertlthaler, Philipp Erhardt, Daniel Kerschbaumer çıktı. Mücadele 2-1 bitti.

        İddaa 368 koduyla açtığı bu maçta Lask Linz kazanır bahsine oynayanlara 1.25 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa