Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yerel basının sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili toplantı düzenlendi.

        Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin önderliğinde Hilton Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Gazeteciler Cemiyeti Konfederasyon Başkanı Nuri Kolaylı, Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, gazete sahipleri ve çalışanlar katıldı.

        Kütahya’da faaliyetlerini sürdüren yerel gazetelerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Gazeteciler Cemiyeti Konfederasyon Başkanı Nuri Kolaylı, "Bugüne kadar Anadolu basını lehine alınan kararlarda sizlerden aldığımız geri dönüşleri Basın İlan Kurumu'na taşıyoruz" diye konuştu.

        Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları da, federasyon yoluyla gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında önemli aşamalar kaydedildiğine dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa