Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi'nin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğu aşure dağıtım etkinliğine katıldı.

        Muharrem ayı sebebiyle Sakat Derneği'nde düzenlenen etkinlikte dernek temsilcileriyle birlikte aşure dağıtan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Muharrem ayının dinimizde önemli bir yeri var. Bu ayda yaptığımız aşurenin yalnızca ağızları tatlandırmak için değil insanları birbirlerine yaklaştırmasını, dostluğa, kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum. Dinimizde çok önemli bir yeri ve anlamı olan Muharrem ayının bizlere, Kütahyalı hemşerilerimize ve bütün insanlığa mutluluk getirmesini, Allah rızası için yapılan bu hayırların kabul olmasını diliyor, emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa