Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Şaphane ilçesinde ıslah edilen dere kenarlarına korkuluk takılması çevrede oturan ve çocukları bulunan aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.

        Son dönemde yurt genelinde küçük çocukların dereye düşüp hayatını kaybettiklerini belirten Şaphane Ak Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, ''Bizim önceliğimiz her zaman önce insan hayatıdır. İlçemiz içerisinden geçen deremizin zemin temizleme ve beton atma işlemi sona erdi. Eskiden toprak zeminli olan derenin temizlenmesi oldukça zor oluyor ve koku yapıyordu. Çok şükür bu sorunu kökten çözdük. Dere kenarlarına Şaphane'li hemşerilerimizin talebi üzerine korkuluk yapım çalışmalarımızda sona gelindi. Şaphane'miz için hizmete durmaksızın devam ediyoruz. Tüm bu hizmetlerin gelmesinde emeği olan tüm yetkililerimize sonsuz teşekkürler'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa