Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde girişimci Ahmet Toprak, kendi çiftliğinde ürettiği yumurtaları satarak, marka olamayı başardı.

        50 tavukla başladığı işinde şuan 2 bin tavuk sayısına ulaştığını belirten Toprak, ''1 yıldır 40 kuruşa sattığım organik köy yumurtasını giderlerin artmasından dolayı 60 kuruşa satmaya başladım. Aslanapa Yumurta adı altında tamamen organik yumurta üretimine başladım. Şimdi birçok markete yumurta satıyorum. İlk başladığımda 50 tavuğum vardı, daha sonra işimi büyütmeye karar verdim. Devletimizin verdiği 30 bin liralık destekle işimi büyüttüm. Şimdi birçok markete yumurta veriyorum. Ayrıca Aslanapa pazarında 30 tanesini 18 TL'den satıyorum. Her yerde 75 kuruş olan organik yumurtayı 60 kuştan satıyorum. Önceden daha ucuza satıyordum ancak son dönemde giderler artınca mecburen zam yaptım. Gençlerimizin devletimizin verdiği destekleri takip edip iş kurmalarını tavsiye ediyorum. Böylece memleketimizden göç önlenmiş ve ekonomimiz güçlenmiş olur'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa