Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Frig Fuarcılığın iş birliği ile yarın başlayacak olan 'Spor Festivali'ne hazır olduklarını belirtti.

        17 Eylül tarihlerinde arasında Kütahya Dumlupınar stadında yapılacak 'Spor Festivali' çalışmaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, öncülüğünde antrenörlerle istişare toplantısı düzenlendi. Sadık Ölçen, yapılan toplantıda, festival alana kurulacak olan 30 spor parkurunun planlamasının yapıldığını kaydetti.

        Festivalin öncelikli amacının Kütahya halkını aileleri ile birlikte sporla buluşturmak olduğunu ifade eden Ölçen, " Bu çerçevede tüm ailelerin stada gelmesini sağlamak ve alanda eğlenceli aktiviteler ile spor yapmalarına öncülük etmeyi, ilimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde açılacak stantlar ve spor parkurları ile halkımızı düzenli bir spor hayatına yakınlaştırabilmeyi hedefliyoruz. Antrenörlerimizin başında bulunduğu 30 branşımızla alanda kurduğumuz parkurlarda spor dallarımızı anlatacak ve halkımızın bu sporları denemesine imkan sağlayacağız. Türkiye’nin en geniş kapsamlı Spor Festivali ne tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa