Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Hava Kurumu, (THK) Hisarcık Şubesinin bu yıl Kurban Bayramı'nda bağış yapılan toplam 736 küçük ve büyükbaş hayvan derisinden 12 bin 600 TL gelir elde ederek geçen yılki gelirini ikiye katladığı bildirildi.

        Bu yıl Kurban Bayramında bağışlanan 465 keçi, 165 koyun ve 106 sığır derisinden 12 bin 600 TL gelir elde ettiklerini belirten THK Hisarcık Şube Başkanı Mehmet Ali Uludoğan, geçen yıl ise 6 bin 300 TL’lik gelir elde ettiklerini söyledi.

        Deri toplama yetkisinin halen Türk Hava Kurumunun elinde olduğunu hatırlatan Uludoğan, deri sayısı ve gelirlerinde her yıl artış yaşanmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

        Uludoğan, ”Türk Hava Kurumu yasalarla kendisine verilen yetkiler çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Topladığımız kurban derilerinin tamamı Türk Hava Kurumu faaliyetleri için kullanılmaktadır. Geçen yıl topladığımız 690 küçük ve büyükbaş hayvan derisinden 6 bin 300 TL’ gelir elde ederken, bu yıl topladığımız toplam 736 küçük ve büyükbaş hayvan derisinden 12 bin 600 TL TL’lik gelir elde ettik” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa