Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreninde konuşan Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kütahya’da 40 yıllık oyunu bir milim bile arttırmadan bir milletvekili çıkarttığını belirtti.

        Bunun yeni kurulan ittifaklarla alakalı bir durum olduğunu ifade eden Çetinbaş, ”40 yıldır Kütahya’da milletvekili çıkarma şansına ulaşamamış CHP kurulan ittifaklar sayesinde 40 yıl sonra 40 yıllık oyunu 10’da 40’la yani bir milim bile arttırmadan bir milletvekili çıkarmıştır. 2011, 2015 daha önceki milletvekili seçimlerine baktığımızda fark eden bir oy artışı görmüyoruz. Sokağa çıktığımızda işte 'CHP bir milletvekili çıkartmış' söylevleri olmaktadır. Çıkartır kardeşim aynı oyunu aldı” dedi.

        "Siyaseti sosyal medya üzerinden yapmaya çalışıyorlar"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa