Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübünün ortaklaşa düzenlediği trap ve tek kurşun atış yarışmalarında sporcular kıyasıya yarıştı.

        Festival alanında düzenlenen toplam 208 yarışmacının katıldığı trap ve tek kurşun atış yarışması oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. Yarışmalarda yarışmacılar tarafından trapta 10'ar, tek kurşun yarışmasında ise 5'er atış yapıldı. Yarışmalar sonunda trapta Ömer Maltaş birinci, İbrahim Özbey ikinci, Ali Kanyılmaz ise üçüncü oldu. Tek kurşun atışlarında Ahmet Akarsu birinci, Ahmet Arıoğul ikinci, Salih Yeşil üçüncülüğü elde etti.

        Trap ve tek kurşun atış yarışmasında birinci gelen yarışmacılar kupa, madalya ve yarı otomatik av tüfeği, ikinci olanlar kupa, madalya ve çeyrek altın, üçüncü olanlar ise kupa, madalya ve 3 kilogram peynir ile ödüllendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa