Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz ilçesinde muhtarlarla yapılan toplantıda, muhtarlarla sürekli irtibat halinde olduklarını ifade etti.

        Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Turizm Merkezi Teras Kafe’de mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

        Toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlarla sürekli olarak irtibat halinde olduklarını söyleyen Ahmet Tan, “ Bu toplantılarla da var olan eksikliklerin giderilmesi, istek ve taleplerin bir kez daha üzerinden geçilmesi ve görüş alışverişleri anlamında önemli bir koordinasyonu sağlamış oluyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır” dedi.

        Daha sonra söz alan Başkan Akçadurak amaçlarının Gediz’i nasıl bir adım daha ileri götürmek olduğunu belirterek,” Sorunların çözümü konusunda muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için önemli. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. İlçemiz için yapacağımız hizmetlerimiz sizlerin de katkısıyla inşallah daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.

        Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Kayak Merkezi ve ilçe merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

        Muratdağı Teras Kafede düzenlenen toplantıya; K Milletvekili Ahmet Tan, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir, Mehmet Selim Şentürk ve Mahalle Muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa