Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi Belediye Başkanı Halil Başer, ilçedeki turizm potansiyelini çok iyi bildiklerini ve bu konuda çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.

        Çavdarhisar ilçesinde yer alan Aizanoi Antik Kenti’nin ulusal ve uluslararası düzeyde bilinirliğinin artırılmasının çok önemli olduğunu belirten Başkan Başer, ''Çavdarhisar ilçemizde bulunan Aizonai Antik Kenti'nin fiziksel şartlarının iyileştirilmesi yolu ile turizm sektöründeki katma değerin yükseltilmesi, çeşitliliğin sağlanması ve ilçemizin ve Kütahya ilimizin rekabet edebilirliğinin güçlendirilmesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Yeni yapılan kazılarla ilçemizin keşfedilmemiş tarihi güzellikleri gün yüzüne çıkıyor'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa